راسخون: بنا بر این  گزارش به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، محمود احمدي نژاد در مصاحبه اختصاصي با شبکه تلويزيوني "آر.تي.ال" آلمان با تاکيد بر اينکه جمهوري اسلامي ايران به لحاظ ارزش هاي ديني و سياسي به داشتن سلاح هسته اي اعتقادي ندارد و آن را فاقد کارايي مي داند، گفت: اگر سياستمداران غربي مخالف سلاح هسته اي هستند ابتدا بايد سلاح هاي اتمي خود را از بين ببرند.
 
رييس جمهوري تاکيد کرد: بمب اتمي ايران، فرهنگ متعالي انساني، اسلامي و عشق و محبت به ديگران است.
 
وي در پاسخ به سوالي مبني بر وجود تشنج ميان غرب و جمهوري اسلامي ايران در مورد مساله هسته اي و ارزيابي خود از آينده اين موضوع گفت: ايران مساله اي به نام تشنج هسته اي ندارد. البته برخي از دولت هاي غربي 30 سال است که به طور مستقيم عليه ملت ايران اقدام مي کنند که رفتار آنها براي ما تکراري شده است.
 
وي ضمن يادآوري اينکه قبل از پيروزي انقلاب اسلامي، در ايران انتخابات، دموکراسي و آزادي نبود و يک حکومت ديکتاتوري سر کار بود، اضافه کرد: همين دولت هاي غربي که امروز در برابر ما قرار گرفته اند از آن ديکتاتوري حمايت مي کردند.
 
وي افزود: زماني که انقلاب اسلامي پيروز شد و آزادي و انتخابات بوجود آمد و مردم بر سرنوشت خودشان حاکم شدند از همان ابتدا برخي از دولت هاي غربي عليه ملت ايران صف آرايي کرده و در اين راه حتي از گروه هاي تروريستي حمايت کردند .
 
احمدي نژاد يادآور شد: 16 هزار نفر از مردم کشورمان به دست تروريست هايي کشته شدند که آن تروريست ها امروز در اروپا آزادانه فعاليت داشته و با برخي از سياستمداران اروپايي همکاري مي کنند.
 
رييس جمهور خاطر نشان کرد: در جنگ 8 ساله صدام عليه ايران برخي از همين دولت هاي اروپايي از صدام حمايت کردند. او از سلاح شيميايي استفاده کرد و مردم بي دفاع را مورد هدف قرار داد.
 
احمدي نژاد اظهار داشت: پس از اينکه صدام رفت آنها دوباره به بهانه هايي مانند هسته اي و حقوق بشر در برابر ملت ايران قرار گرفتند بدين ترتيب رفتار آنها براي ملت ايران عادي شده است.
 
احمدي نژاد با تاکيد بر اينکه موضوعي به عنوان تشنج هسته اي ماهيت حقيقي ندارد، اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران در چارچوب حقوقي و براساس قوانين عمل مي کند و حق دارد که غني سازي داشته باشد و از انرژي صلح آميز هسته اي استفاده کند. امروز براي ملت ايران قطعي شده است که برخي از دولت‌هاي اروپايي به همراه آمريکا نمي خواهند ملت ما پيشرفت کرده و صاحب فناوري هاي بالا باشد.
 
رييس جمهور اضافه کرد: کساني که خود بمب اتم دارند از ما مي خواهند از انرژي هسته اي بصورت صلح آميز استفاده نکنيم که هيچکس نمي تواند به اين تناقض پاسخ دهد. اگر انرژي هسته اي بد است ابتدا بايد دولت هاي اروپايي و آمريکا آن را کنار بگذارند.
 
**موضوع هسته اي ايران به بازي سياسي تبديل شده‌است
احمدي نژاد گفت: موضوع هسته اي ايران به بازي سياسي تبديل و تکراري شده است. در آينده هم اتفاق خاصي در اين زمينه نخواهد افتاد. ملت ايران يک ملت قوي بوده و توانايي اداره امور خود را دارد.
وي با بيان اينکه ايران در هيچ عرصه اي نياز به ديگران ندارد و کشوري با 7 هزار سال سابقه تمدني است، ادامه داد: ايران به کساني که تصور مي کنند مي توانند به ما فشار بياورند، هيچ نيازي ندارد البته ما از چنين وضعيتي راضي نيستيم و علاقه مند نيستيم که آنها عليه ايران باشند.
وي با بيان اينکه ايران تمايل به روابط دوستانه و سازنده دارد ادامه داد: اما امروز برخي از سران اروپايي نمي دانند چه کار مي کنند و منافع خود و منافع اروپا را گم کرده اند. آنها نمي توانند با ايران رابطه نداشته باشند. بايد رفتار خود را ارزيابي کنند که 30 سال عليه ملت ايران بودن چه نتيجه‌اي براي آنان در پي داشته و آيا ايران عقب مانده يا پيشرفت کرده است؟
 
**اروپايي ها نبايد خود را در سايه آمريکا تعريف کنند
رييس جمهور در پاسخ به اينکه چه پيام يا پيشنهادي براي اروپا و صدراعظم آلمان داريد؟ گفت: منافع، حيثيت و آينده اروپا اقتضا مي کند که به حقوق ديگران احترام بگذارد. اروپايي ها نبايد خود را در سايه آمريکا تعريف کنند و لازم است يک چهره مستقل براي خودشان داشته باشند تا بتوانند در مناسبات آينده جهان تاثير بگذارند. وي با بيان اينکه ايران در سابقه تاريخي هيچ نقطه کدورتي با آلمان ندارد، اضافه کرد: علاقه منديم مردم آلمان پيشرفته، عزيز و آزاد باشند، شخصيت و حقوقشان حفظ شود و تحقير نشوند و تمايل داريم روابط اقتصادي و فرهنگي خوبي داشته باشيم اما بايد بدانند که ايران نيازي به آنها ندارد.
احمدي نژاد خاطر نشان کرد: سران اروپايي بايد بررسي کنند که امروز شخصيت مستقل اروپا کجاست؟ آلمان در کجاي مناسبات جهاني قرار دارد ؟ چرا آلمان بايد قرباني تأمين منافع ديگران عليه ايران شود؟ ما هيچ وقت عليه آلمان موضع نگرفته‌ايم آلمان از موضعگيري عليه ايران چه نفعي مي برد اينها سوالات جدي است که نياز به تامل و پاسخ روشن دارد.
وي ادامه داد: اگر روابط دوستانه و براساس عدالت باشد به نفع همه است و اگر بر روابط دوستانه تاکيد داريم آن را به نفع هر دو طرف بخصوص طرف مقابل خود مي دانيم.
رييس جمهور در پاسخ به سوالي درباره مبادله سوخت 20 درصد خاطر نشان کرد: راکتور تهران براي توليد راديو دارو نياز به سوخت 20 درصد دارد.
وي توضيح داد: ما به آژانس اعلام کرديم که به سوخت 20 درصد نياز داريم و طبق مقررات، کشورهايي که سوخت 20 درصد دارند موظفند اين سوخت را در اختيار ما قرار دهند. آژانس نيز اعلام کرد که برخي از کشورها براي اين کار آمادگي دارند اما خواستار مبادله هستند در حالي که طبق مقررات بدون هيچ شرطي آنها بايد سوخت مورد نياز را تامين کنند.
وي با بيان اينکه ما قبول کرديم که راه براي همکاري و تعامل باز شود، ادامه داد: اما آنها در تبادل، شرط هايي گذاشتند که براي ما غيرقابل قبول بود. شرط گذاشتن خلاف قانون است و ما اعلام کرديم که بدون شرط مبادله خواهيم کرد ولي آنان روند کار را بسيار طولاني و بازي هاي سياسي جديد را آغاز کردند.
احمدي نژاد با اشاره به اينکه آنها تصور کردند که از اين معامله، امتياز سياسي دريافت مي کنند، ادامه داد: ما نيز به آنها اطلاع داديم که فرصت زيادي نداريم و اگر سوخت را تامين نکنيد خودمان خواهيم ساخت که اين کار را نيز انجام داديم.
وي با بيان اينکه خودمان سوخت 20 درصد را توليد مي کنيم، اضافه کرد: ولي با اين حال راه هنوز بسته نيست و مي توانيم مبادله را داشته باشيم اما بدون شرط و طبق مقررات. حتي حاضريم اورانيوم 5/3 درصد هم بدهيم، اما مبادله بايد همزمان انجام شود.
 
**براساس احترام و عدالت راه براي همکاري و تعامل باز است
رييس جمهور خاطر نشان کرد: آنها مبادله‌اي را که ايران داوطلبانه براي ايجاد زمينه دوستي و همکاري مي‌خواست انجام دهد به ابزاري سياسي تبديل کردند به همين دليل خواهان مبادله همزمان هستيم اکنون نيز براي اين کار آمادگي داريم. اما بايد همزمان انجام شود تا ياد بگيرند که درست رفتار کنند.
وي ادامه داد: ايران يک کشور مستقل و بزرگ است و براساس احترام و عدالت راه براي همکاري و تعامل باز است.
 
**ادعاي سوءظن به ايران موضوعي طنز و خنده دار
احمدي نژاد در پاسخ به اين سوال که در غرب سوءظن هايي وجود دارد که ايران در فعاليت هاي هسته اي به دنبال برنامه نظامي است، تصريح کرد: چه کساني سوءظن دارند؟ سياستمداران غربي که 30 سال است عليه ملت ايران هستند آيا آنها موافق سلاح هسته اي هستند يا مخالف آن؟ اگر مخالف هستند پس چرا سلاح هسته اي دارند؟!
رييس جمهور ادامه داد: چرا فرانسه و انگليس بايد سلاح هسته اي داشته باشند؟ آنها نگرانند که ممکن است ايران در سالهاي آينده، سلاح هسته اي بسازد بنابراين مي گويند بايد به ايران فشار آورد بنابراين با چنين منطقي با کساني که خودشان سلاح هسته اي دارند چه کار بايد کرد؟ معلوم است که جرم آنها بايد سنگين تر باشد. آنها اگر مخالف سلاح هسته اي هستند، ابتدا بايد سلاح هاي خودشان را از بين ببرند. آنها مخالف سلاح هسته اي نيستند چرا که در منطقه ما رژيم جعلي وجود دارد که داراي سلاح هاي هسته اي است، هيچ نظارتي را هم نمي پذيرد و مورد حمايت مطلق دولت هاي غربي قرار دارد.
وي ادعاي سوءظن به ايران را موضوعي طنز و خنده دار توصيف کرد و گفت: آنها ده هزار بمب انبار کرده اند، مي گويند چون ممکن است ايران يک بمب بسازد، بايد مجازات شود.
رييس جمهور ادامه داد: دولت آمريکا داراي بمب اتم بوده و از ان استفاده هم کرده است. جمهوري اسلامي ايران با بمب هسته اي مخالف است و هم از نظر ارزش هاي حاکم بر کشورمان و هم به لحاظ سياسي، اعتقادي به داشتن بمب اتم نداريم. ايران سلاح هاي کشتار جمعي را ضد انساني مي داند به همين دليل پيشنهاد داديم که کميته مستقلي براي خلع سلاح هسته اي تشکيل شود.
 
**بمب اتم کارآيي خود را از دست داده است
رييس جمهور با بيان اينکه به لحاظ سياسي بمب اتم کارآيي خود را از دست داده است، اظهار داشت: آيا داشتن بمب اتم، شوروي را نجات داد؟ رژيم صهيونيستي را در غزه پيروز کرد؟ آيا آمريکا را در افغانستان پيروز کرد؟ چندين کشور ناتو بمب اتم دارند آيا باعث شده تا در افغانستان پيروز شوند؟ بنابراين دوره بمب پايان يافته و دوره انديشه و انسانيت آغاز شده است.
رييس جمهور گفت: داشتن بمب اتم افتخار نيست، انبار کردن بمب اتم ننگ است. دولت هايي که بمب اتم ذخيره کرده اند بايد محاکمه شوند نه اينکه مدعي باشند. ما از آنان شکايت و نگراني داريم.
 
**معادل دانستن انرژي هسته اي با بمب خيانت بزرگ به بشريت است
احمدي نژاد معادل دانستن انرژي هسته اي با بمب را خيانت بزرگي به بشريت دانست و تصريح کرد: پديده اي به نام بمب اتم و انرژي اتمي با هم متفاوت هستند. انرژي اتمي مفيد است و همه بايد از آن استفاده کنند. اما دولت هايي که خودشان بمب اتم دارند انرژي هسته اي را مساوي بمب تعريف کرده اند تا اجازه ندهند ملت ها از اين انرژي استفاده کنند اين مساله خيانت بزرگ به بشريت است.
به گفته وي، همه بايد بتوانند از انرژي پاک هسته اي استفاده کنند. ساختن و انبار کردن بمب هم بايد ممنوع باشد و ابتدا بايد کساني که بمب هسته اي دارند خلع سلاح شوند. بايد بمب هاي اتم آمريکا از خاک آلمان خارج شود. چرا بايد مردم آلمان در سايه بمب اتم زندگي کنند؟ مردم آلمان چه گناهي کرده اند؟ اگر آنها مخالف بمب هستند بايد بمب هاي خود را از بين ببرند. در اين صورت مي‌توان ادعاي آنها درباره خلع سلاح را باور کرد. در شرايط فعلي هيچکس حتي خود مردم اروپا و آمريکا اظهارات آنها را باور نمي کنند.
رييس جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار ار.تي. ال که با نام بردن از پاکستان و رژيم صهيونيستي مدعي شد اين کشورها برنامه هاي هسته اي غيرنظامي دارند و اين برنامه به آنها اجازه مي دهد که بتوانند از انرژي هسته‌اي استفاده کنند، اظهار داشت: اين کشورها که از آنها نام برديد داراي سلاح اتمي هستند اما آفريقاي جنوبي که مي خواست فعاليت صلح آميز داشته باشد، برخي از اين دولت هاي غربي اجازه ندادند.
رييس جمهور توضيح داد: برزيل، الجزاير، سوريه، ونزوئلا و کشورهاي متعدد ديگر قصد استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي دارند اما دولت هاي غربي اجازه نمي دهند ولي از کساني که بمب دارند حمايت مي کنند و اين يک تناقض است.
وي با تاکيد بر اينکه مخالفان بمب اتم به سراغ انگليس و فرانسه و پايگاه هاي آمريکايي در آلمان بروند، متذکر شد: آنهايي که بمب اتم دارند بايد محاکمه شوند و روزي خواهد رسيد که محاکمه خواهند شد.
احمدي نژاد در پاسخ به اين سوال خبرنگار آلماني مبني بر اينکه آيا مي توانيد اطمينان بدهيد که برنامه هسته اي نظامي نداريد؟ گفت: آيا شما از بمب اتم نگراني داريد؟ شما در اروپا زير سايه بمب زندگي مي کنيد، مراقب باشيد نشاني اشتباه به شما ندهند. مخالفان بمب اتم بايد به سراغ انگليس و فرانسه و پايگاه هاي آمريکايي در آلمان بروند. درايران هيچ کس بمبي پيدا نخواهد کرد زيرا به بمب نياز نداريم. بمب ملت ايران فرهنگ انساني و اسلامي، فرهنگ دوستي و عشق، محبت و ادبيات و هنر برجسته است با داشتن اين عناصر متعالي به بمب نيازي نداريم.
 
**عوامل بي ثباتي از بيرون خاورميانه بوده است
رييس جمهور در ادامه مصاحبه با شبکه تلويزيوني «آر. تي. ال» آلمان و در پاسخي به سوالي درباره بي ثباتي خاورميانه و نگراني غربي ها از اين مساله گفت: چه کسي خاورميانه را بي ثبات کرده است؟ از 60 سال قبل تا امروز چندين جنگ در منطقه خاورميانه بوقوع پيوسته که منشاء همه آنها خارج از خاورميانه بود. 5 جنگ را رژيم صهيونيستي راه انداخته و دو جنگ را صدام که به طور کامل مورد حمايت دولت هاي اروپايي بود و دو جنگ را هم دولت آمريکا به همراه ناتو راه انداخته است. مردم خاورميانه هيچ نقشي در وقوع اين جنگ ها نداشتند و عوامل بي ثباتي از بيرون خاورميانه بوده است. رژيم صهيونيستي هم متعلق به خاورميانه نيست اين رژيم نماينده برخي دولت هاي غربي و آمريکايي در منطقه است و هيچ ارتباط فرهنگي و تاريخي هم با ملت هاي منطقه ندارد.
وي تاکيد کرد: اگر ناتو و آمريکا در منطقه خاورميانه دخالت نکنند اين منطقه باثبات خواهد بود.
احمدي نژاد همچنين در پاسخ به سوالي درباره موضع ايران در قبال رژيم صهيونيستي خاطر نشان کرد: بسياري از مردم اروپا با موضع ايران درباره رژيم صهيونيستي هم عقيده هستند. چرا ماليات مردم اروپا بايد صرف آدم کشي در غزه شود؟ چرا صهيونيست ها بايد از پرداخت ماليات معاف باشند؟ مردم اروپا از صهيونيست ها راضي نيستند.چرا بعد از 60 سال، مردم آلمان همچنان بايد به صهيونيست ها باج بدهند و اين پولها خرج کشتن مردم مظلوم غزه شود؟ مطمئن هستم مردم اروپا و آمريکا ، با آدم کشي و با کشتن زنان و کودکان موافق نيستند و مخالف جنگ افروزي و اشغالگري هستند.
رييس جمهور اضافه کرد: مردم با هم جنگ و دعوا ندارند و دوستدار يکديگر هستند اما اين سياستمداران غربي هستند که به دنبال ايجاد جنگ هستند و زمان آن رسيده که رفتار خود را اصلاح کنند. بي ثباتي خاورميانه مساله اي تحميلي از جانب ديگران است و اگر نيروهاي ناتو از منطقه خارج شوند و غربي ها حمايت خود را از رژيم صهيونيستي بردارند، خاورميانه باثبات ترين منطقه دنيا خواهد بود.
 
**غربي ها به حق خودشان قانع باشند
رييس جمهور گفت: برخي از کشورهاي غربي قصد دارند بر نفت و منابع خاورميانه مسلط شوند و اين موضوع ريشه اصلي مشکلات خاورميانه است. غربي ها به حق خودشان قانع باشند آنها حتي حاضرند به قيمت کشتن ملت هاي منطقه بر نفت منطقه مسلط شوند. در عراق بيش از يک ميليون نفر را کشته اند. تاريخ اين مسايل را نخواهد بخشيد و به زودي به سراغشان خواهد آمد.
رييس‌جمهور در پاسخ به سوالي درباره وضعيت داخلي کشور خاطر نشان کرد: يکي از آزادترين جمهوري‌هاي دنيا جمهوري اسلامي ايران است. زيرا مردم مي‌توانند آزادانه در انتخابات شرکت کنند. يک تفاوت بين جمهوري ما و جمهوري هاي اروپا و جمهوري آمريکا وجود دارد، در ايران به معني واقعي مردم حاکم هستند و در اروپا و آمريکا پول، حزب و تبليغات و اگر کسي اين عناصر را نداشته باشد، نمي‌تواند وارد سيستم حکومت شود. اما در ايران مردم حاکم هستند. نمونه‌اش بنده هستم که نه حزب دارم، نه پول و نه قدرت. مردم من را انتخاب کردند زيرا تصميمشان اين بود.
 
**تمامي مراحل انتخابات ايران مردمي است
وي افزود: در ايران هيچکس به دليل مخالفت، در زندان نيست. البته هر کشوري قوانيني دارد اگر کسي در خيابان از چراغ قرمز عبور کند طبيعي است که جريمه مي‌شود. اگر کسي به امکانات عمومي آسيب برساند حتي در آلمان هم با او برخورد مي‌شود. چرا که هر کشوري نيازمند نظم و انضباط است. امروز تمام رقباي من آزاد هستند و تندترين حرف ها را هم عليه بنده مي‌زنند و کسي با آنها کاري ندارد. رسانه‌ها در ايران آزادند و انتقادات خود را آزادانه مطرح مي‌کنند. البته اگر کسي از آنها شکايت کند، دادگاه رسيدگي مي‌کند. در اروپا حتي يک نمونه هم وجود ندارد که در انتخابات 85 درصد مردم مشارکت داشته باشند، مشارکت 85 درصدي بالاترين درجه مشروعيت يک حکومت است. در ايران انتخابات را مردم برگزار مي‌کنند، مردم نظارت مي‌کنند و خودشان هم از نتيجه انتخابات مراقبت مي‌کنند يعني همه مراحل انتخابات مردمي است.
رييس‌جمهور در پاسخ به سوالي درباره ندا آقا سلطان و نحوه کشته شدن وي اظهار داشت: کشته شدن وي يک برنامه از قبل طراحي شده بود، خانم ندا آقاسلطان قرباني توطئه عليه ملت ايران شد زيرا وي در هيچ تظاهراتي حضور نداشت. او در يک محله فرعي در حال حرکت بود که در شرايط مشکوکي به قتل رسيد. کشته شدن وي يک سناريو بود که مشابه آن در ونزوئلا هم تکرار شده است. متأسفانه يک خانم جوان ايراني به دست کساني که مي‌خواستند آشوب برپا کنند کشته شد. البته پرونده باز است. در ايران نيز همه اين موضوع را محکوم کردند اما در آلمان در حضور قاضي يک زن را مقابل چشم همسرش با بيست ضربه چاقو کشتند. چرا در غرب هيچ سر و صدايي به راه نيفتاد. چرا خبر آن 10 روز پنهان ماند. چرا آن قاضي محاکمه نشد؟ چرا مأمورين پليسي که ايستاده بودند و جلوي همسر او را گرفتند که دفاع نکند محاکمه نشدند؟ چرا بي‌سي‌سي، سي‌ان‌ان و شبکه هاي اروپايي روي اين موضوع تبليغات نکردند. نبايد با مسايل برخورد سياسي کرد. برخوردها بايد انساني و عادلانه باشد تا حقايق روشن شود. ممکن است با دروغ بتوان مدت کوتاهي بر دنيا حکومت کرد اما لشکر راستي خواهد آمد و همه دروغ‌ها را به تاريخ خواهد فرستاد.
/2759

جذب خبرنگار افتخاري